Gronden aan het strand, via de elementen
gronden aan het strand

Door admin

Willeke beschrijft voor jou wat haar werk inhoudt en welke bijzondere cliënten zij tegenkomt in haar dagelijkse bezigheden.

Vakantie is vaak een welkome onderbreking van ons druk bestaan. Een bestaan waarin stress, zorgen van jezelf en anderen dagelijks een rol spelen. Dan wil je nu wellicht echt vrij zijn en voluit genieten van je vakantie. Wanneer je aan zee bent, kunnen de elementen je hierbij goed helpen. Helpen met gronden, loslaten. Zodat je ruimte maakt om te genieten. Laat je inspireren door de oefeningen met de elementen en door de ruimte en de wij(d)sheid van het strand…

Onderstaande oefeningen zijn om te gebruiken om te gronden op het strand. Deze heb ik speciaal bedoeld voor jouw groei. Ze kunnen een hoop in je los maken. Als je verwacht dat je hier hulp bij kan gebruiken, neem dan contact op. Hulp vragen is een teken van kracht en verantwoordelijkheid nemen voor jezelf.

Ik heb voor de oefeningen de elementen als inspiratie en leidraad gebruikt: Aarde, water, vuur en lucht. De oefeningen zijn onderverdeeld in praktische stappen. Klik op het onderwerp om naar de oefening te gaan.

Gronden via het element:

Aarde: ingraven, lopen over de schelpen

Water: in de branding

Vuur: bevrijdende geluiden

Lucht: lopen in de wind

Download alle oefeningen in pdf formaat:
Gronden aan het strand met elementen

Voel je weerstand of nieuwsgierigheid bij het lezen van deze woorden? Wanneer je geraakt wordt op welke wijze dan ook, nodig ik je uit om het uit te proberen en je mening te vormen op basis van je ervaring. Ik hoor graag wat het effect op jou is. Mail of bel me gerust.

Contact

Bronnen van de foto’s:

  • Hangmat: http://leukekadootjes.weebly.com/uploads/1/4/5/3/14534674/1539757.jpg?324.
  • Aarde: www.wolfpackwithme.deviantart.com “buried”en www.welke.nl “1365517508-van-jenra”,
  • Water: www.blog.robmiracle.com “feet in the surf”, vuur: www.kerkvenster.nl/joomla/images/hart-vuur.jpg,
  • Wind: www.letterbak.wordpress.com “strand.jpg”

Je mag de oefeningen gerust delen, just spread the word! Wel graag  met bronvermelding van mijn site.

Ook interessant voor jou: