Aanbevelingen

Hieronder vind je enkele ervaringen van mijn cliënten. Hiervoor heb ik persoonlijke toestemming en het kan zijn dat er een andere naam bijstaat, in verband met de gewenste privacy.

Over de Krachtwas (opheffen van lichamelijke en energetische blokkades)

Ik ben bij Willeke geweest voor een de-armouring sessie. Ik vond het heel fijn dat ze mij eerst uitlegde wat de sessie kan doen en dat ik zelf de ruimte kreeg om aan te geven tot hoever goed voor mij voelde. Tijdens de sessie kon ik me goed overgeven. In de 2 weken daarna heb ik me gevoelig en kwetsbaar gevoeld. Emoties die ik nog niet verwerkt had kwamen naar boven, heb menig traantje gelaten. In de fase erna kwam er ineens een krachtige creatieve energie naar boven die er zelfs in resulteerde een eigen bedrijf te starten en daarmee weer mijn hart te volgen. New beginnings…. dank je”.

Esther

Gisteren een hele mooie sessie Krachtwas / body de-armouring van Willeke mogen ontvangen. Ik heb genoten van haar liefdevolle aandacht. Het was voor mij een mooie bevestiging dat ik mijn lichaam en geest vrij goed ken en dat er geen ‘oud zeer’ meer is wat losgelaten hoeft te worden. Ik was erg benieuwd of ik nog wat blinde vlekken had . Maar niet dus… Gewoon lekker liggen met af en toe kippenvel en breath in, breath out.

Juli

Ik heb veel loskomend verdriet gevoeld en machteloosheid/boosheid. Ik heb gemerkt dat zaken zijn losgekomen, soms heb ik dingen achter mij gelaten, maar voel ook dat verdriet nu verder loskomt in alle hevigheid. Ik ben daar niet bang voor, maar soms is het onhandig.
Mijn lichaam stroomt meer, mijn levensenergie komt nu pas echt los.
Het was een prachtige sessie, maar het is geen wondermiddel. Verdriet, pijnen hebben soms tijd nodig om te helen.
Het breekt open, geeft je een opening naar heling, waarvoor diepe dank.”

Boris

Over de Kookwas (trajecten en eenmalige sessies)

Op aanraden van een vriendin kwam ik bij Willeke terecht toen ik vastliep in de volgende stap in mijn persoonlijke ontwikkeling. Ze stelt je direct op je gemak en weet snel tot de kern door te dringen. Voor mij was het de meest effectieve sessie die ik me kon wensen en ze kan me dan ook verwachten bij de volgende vastloper. Ik beveel Willeke van harte aan.” Top qualities: Great Results, Personable, Creative.
Anneke

Als ik vast liep tijdens mijn opleiding was Willeke er voor mij. Ik heb meerdere malen mogen ervaren hoe kundig en vooral veilig en liefdevol, haar therapie sessie’s zijn. Door haar aandacht, invoelen en de juiste vragen te stellen gaf dit mij de inzichten die ik op dat moment nodig had. Willeke is een sprankelende persoonlijkheid, een warme en liefdevolle vrouw, niet bang om te confronteren en je op je eigen verantwoordelijkheid te wijzen. Ik heb veel gehad aan de ontmoetingen met haar.
Mirjam

Door seksueel misbruik op jonge leeftijd is bij mij de stoornis `dissociatie´ ontstaan. Wanneer contact bedreigend was verdween ik in mezelf. Echter bij ieder contact gebeurde dit, waardoor ik niet in staat was om in verbinding te zijn met anderen en überhaupt goed te functioneren in de maatschappij. Elf jaar psychotherapie heeft ervoor gezorgd dat ik het kon herkennen, maar het bleef bij me. Na één sessie bij Willeke, waarin ze de seksuele energie weer heeft hersteld, was het dissociëren weg. En is het weggebleven. Nu, na 50 jaar, ben ik eindelijk in staat om verbinding met anderen aan te gaan en iets op te bouwen in mijn leven, dat nu totaal veranderd is.
Kati

Je zet een veilige sfeer neer.
Je legt de dingen in simpele (begrijpelijke) termen uit.
Je geeft mij het gevoel dat er geluisterd wordt.
Merkbaar resultaat doordat er naar de oorzaak van mijn probleem is gegaan. Het blijft niet bij praten over.
Rita

Ik heb er maar één woord voor: “onbeschrijfelijk”. En dat bedoel ik zeer positief.
Marcel

Over de Zentrifuge – klankmassage met kristallen klankschalen

Ik ben zojuist geZentrifugeerd. In totale ontspanning gekomen door de kristallen klankschalen van Willeke. Wat een ervaring om de geluidstrillingen door je lijf te voelen! Soms kietelend, soms word je zelf een resonerend geheel, een staande golf (maar dan liggend). Liefdevol was het, mooi, dank je wel Willeke. Een absolute aanrader!
Rob

Over de Zentrifuge – klankmassage met kristallen klankschalen

DE MAN VAN ATLANTIS

Muziek klinkt

onder water
anders dan
aan het oppervlak

Het is een feit

(ik las het ergens)

Hier,

20.000 mijl
beneden zeeniveau,

hoor ik niets,

schubt
zij huid,

verroer
ik vin,

kieuw
ik adem
onder goed
geoliede handen

Face down (zoals het hoort)

Riffen omzeilend, Plankton vermijdend,
ogen gesloten, de duikbril onder zwembereik.

A.H. van der Elst

Dichter