Over Willeke

Mijn naam is Willeke Huijsmans en ik woon samen met Marcel. Ik heb twee volwassen dochters, twee poezen en woon in Rotterdam-Hillegersberg.

Opleiding en ervaring

Na diverse opleidingen,  studies en ambachten en een ontslag in 2003, besloot ik dat het tijd werd dat ik ging doen waarvoor ik in de wieg gelegd ben. Ook al had ik toen geen flauw benul wat dat dan was… Ik startte mijn ontdekkingsreis naar mijn passie.

Vanaf 2005 heb ik mijn eigen bedrijf opgericht. Mijn analytische vaardigheden kwamen van pas als marktonderzoeker en software ontwerpen. Als adviseur in ketens o.g.v. retail, automotive en het bankwezen heb ik uitstekend leren schakelen tussen, en levelen met verschillende mensen. Hier zette ik mij in voor marktonderzoek, rollenspellen en coachings- en adviesgesprekken. Ik heb altijd van mensen gehouden en door dit te doen, raakte ik steeds meer op mijn pad.

Naast de ervaring ‘on the job’, heb ik mij laten trainen door Ananta Opleidingen, een vierjarige hoger beroepsopleiding voor coaching en therapie. Tijdens de eerste 2 jaar heb ik veel aandacht besteed aan mijn eigen heling. Ik heb tijdens deze twee jaar veel modder uit mijn vleugels gewassen.  Dit ging ook door tijdens het derde en vierde jaar en ik ontdekte toen ook mijn ware passie: andere mensen helpen hun passie te leven. Problemen op dit pad kan je ook zien als een groeikans. Een goede reden om mijn praktijk in coaching en therapie geboren te laten worden.

Met mijn hbo diploma voor coaching en therapie en ruime ervaring op het gebied van regressie, lichaamsgerichte therapie en andere technieken, maken we samen jouw heling op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel/inzichtelijk niveau mogelijk.

Tijdindeling en ontwikkelingen

Een aantal dagen in de week reserveer ik voor coaching en therapie, waarbij ik het heerlijk vindt om 1 op 1 te werken. Daarnaast werk ik veel met mensen en hun werkgever. Ik leer ook heel veel van het werken met groepen. Vanaf december 2013 heb ik een mooie ruime locatie gevonden om verder te groeien. Enkele recente ontwikkelingen:

Doen wat je leuk vindt

Een cliënt vond de reistijd naar Rotterdam een drempel. Daaruit is het idee ontstaan om een intensieve dagtraining/reis aan te bieden naar de bestemming van je ziel. Een dagreis speciaal voor jou, waarin je ontdekt wat je droom is, wat je tegenhoudt om deze te leven en waarin je je eerste concrete stappen zet. Wanneer je via je werkgever komt, kijken we ook hoe jij jouw droom kunt koppelen aan de droom/missie van jouw werkgever.

In 2014 zal deze reis ook aan groepen worden aangeboden.

Heb Het Hart – verbindende communicatie in vier stappen

Op basis van geweldloze communicatie van Marshall Rosenberg: Een training om voor jezelf op te komen. Te weten wat je voelt, wat je dwars zit en wat je nodig hebt. En dit te zeggen zonder dat je overspoeld wordt door je eigen emoties en de gevolgen die daar bijhoren (schreeuwen, onbegrip, weglopen). Een effectieve methode om je persoonlijke en professionele relaties te verbeteren. Twee maal een halve dag of avond.

De Reis van de zintuigen

En een workshop voor mensen die willen oefenen en genieten van het leven in overgave te ontvangen: “Reis van de zintuigen”. Een workshop die je zintuigen prikkelt, voor controlefanaten en levensgenieters. Om weer in contact te komen met je (lichaams)gevoel en in het NU te zijn.  In deze workshop van een halve dag worden diverse werkvormen samengebracht: Ademwerk sjamanisme, klankhealing, meditatie en dans/creatieve expressie. Een samenwerkingsvorm met vier collega’s, waardoor er ook veel persoonlijke aandacht is.

Organisatieontwikkeling

Daarnaast investeer ik mijn tijd in organisatieontwikkeling. Bedrijven zijn wat mij betreft ook net mensen. Met hun eigen droom, waarden, competenties, spelregels. Ik geniet van het blootleggen van de groeikansen en het samen groeien met de mensen die de organisatie vormgeven. In 2012 en 2013 mochten we samenwerken met een reclamebureau, een hotel, een huisartsenpraktijk, een administratiekantoor, een bewonersplatform, een kankerstichting en diverse andere kleine projecten.

Het werken met bedrijven heeft groeistuipen gehad vanaf 2012. Dit heeft geresulteerd in de beweging van Simply Bee naar een nieuw bedrijf: Winnen Begint Binnen. Een professioneel team dat zich inzet voor groei van werknemer, ondernemer en de organisatie als geheel.

"Leven vanuit je hart. Met je hoofd in de wolken en je voeten op de grond."

Willeke

"In non pulvinar purus. Curabitur nisi odio, blandit et elit at, suscipit pharetra efficitur elit."

Kason Espinosa

"Semper leo et sapien lobortis facilisis aliquam feugiat ut diam non tempus et malesuada."

Saif Guerra

Hobby's

Ik houd verder van schilderen, masseren, lezen, sport en koken. Al deze activiteiten mag ik delen met een heerlijk gezin en goede familie en vrienden, wiens liefde en support mijn leven meekleuren. Ik voel mij dankbaar voor wat zij mij brengen. Samen met mijn klanten en cliënten. Jullie maken het mogelijk om mijn passie te leven!

Waarden

In mijn omgang en samenwerking met mensen spelen o.m. ethiek, duidelijkheid, humor, diepgang, enthousiasme, respect en groeiresultaat een belangrijke rol. Ieder mens is hierin, en op vele andere gebieden, mijn spiegel en leermeester.