Wasprogramma’s

Iedereen heeft een beerput

De inhoud verschilt, en tegelijk is het begrip beerput voor iedereen herkenbaar. Een grote schoonmaak van deze beerput – je vervelende kanten, trauma’s, angsten, belemmerende overtuigingen, steeds terugkerende problemen – geeft ruimte om te leven.

Om het stuur van je leven in handen te nemen, is ruimte nodig. Ruimte in jezelf.  Iedereen heeft zijn eigen beerput. Groot of klein, maakt niet uit. Samen halen we de deksel van jouw beerput en kunnen we aan de slag om deze op te schonen. Die beerput stinkt en is niet fijn. Niet meer en niet minder dan dat. Tijd voor een grote schoonmaak. Ruimte maken voor (meer) geluk, om te doen wat je leuk vindt. Je kunt rekenen op een intensieve begeleiding. Ik wil je graag informeren over verschillende mogelijkheden in mijn praktijk. 

icoon voorwas

Kennismaking

Misschien ken je me niet.
Het wasprogramma ziet er simpel en luchtig uit. Terwijl jij het aangaan van jouw pijn – het openen van je beerput – misschien wel als eng, zwaar of vies ervaart.
Het vergt moed van jou om de stap te zetten om af te dalen in jouw put. Te herkennen, erkennen, te voelen, te omarmen en vrij te laten wat daar is.
Niet meer en niet minder. Gewoon tijd voor schoonmaak. Daarom houd ik het graag simpel, net als de was doen.
Samen gaan we op reis en je kunt rekenen op een intensieve begeleiding. Met mijn hbo diploma voor coaching en therapie en ruime ervaring op het gebied van regressie, lichaamsgerichte therapie en andere technieken, maken we samen jouw heling op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel/inzichtelijk niveau mogelijk.
Wil je nog geen intake, en eerst een kop thee komen drinken, of te telefoneren, puur om te kijken of het klikt, de sfeer te proeven en vragen te stellen? Dat kan. Welkom.
Ca. 20 minuten, gratis.

De grote schoonmaak

Iedereen heeft een beerput. De inhoud verschilt, en tegelijk is het begrip beerput voor iedereen herkenbaar. Een grote schoonmaak van deze beerput – je vervelende kanten, trauma’s, angsten, belemmerende overtuigingen, steeds terugkerende problemen – geeft ruimte. Ruimte om te leven, te genieten.
Wat het ook is dat jou tegenhoudt om voluit te leven, je kunt het nu aan gaan.
Ook als je het niet precies weet.
Er komt ruimte. Ruimte voor jezelf. Om jouw leven niet langer te laten bepalen door pijn uit je verleden of angst voor je toekomst. Ruimte voor leven in plaats van overleven.
Meestal zijn 2-5 sessies van 90 minuten voldoende voor een intensief traject. De eerste sessie is een intake, waarbij we onderzoeken waar je aan wilt werken. Technieken: coaching, regressie- en reïncarnatietherapie, lichaamsgerichte therapie, creatieve therapie en trancereizen. Lees hier meer over deze technieken.

Wanneer je online een afspraak maakt, kan je direct in de agenda. Kijk onder Holistische begeleiding voor de Kookwas. Standaard wordt er anderhalf uur ingeboekt. Houdt er rekening mee dat de sessie wat korter of langer kan duren.

icoon voorwas

Schonen door massage

Je gebruikt je lichaam vaak ongemerkt als vuilnisbak: een opslagplaats van onverwerkte emoties van jezelf en van anderen. Je lichaam verkrampt en kan pijn gaan doen of ziek worden. Met massage maak je weer contact met je lichaam en kan je voelen wat je er allemaal hebt vastgezet en wat je lichaam nodig heeft. Je ruimt op en kan gezonder leven.
Deze holistische, helende massage werkt helend voor jouw totale zijn: op emotioneel, mentaal, fysiek en spiritueel niveau. Je wordt gemasseerd in een veilige, warme omgeving. Ik stem mij intuïtief op jou af en masseer met wat op dat moment aandacht vraagt: warme olie, diverse massagetechnieken uit verschillende werelddelen, helende klanken (muziek, schalen gong en drum), helende geuren (salie, etherische olie, aurasoma) en kristallen. Ik maak gebruik van krachtige, shamanistische, helende technieken.  Je krijgt 100 % aandacht.  Ik werk met je levensenergie door het te laten stromen en zware energie af te voeren.
Je lichaam wordt volledig gemasseerd, met uitzondering van je geslachtsdelen. Een uur van volledige aandacht en liefde. Niets hoeven, puur zijn.

Wat levert het op?
Je komt weer in contact met je lichaam en je gevoel en er komt ruimte in je lichaam en geest.
Elke massage heeft diepgang en is steeds weer anders. Ik stem mij iedere keer opnieuw af op jou. Een enkele massage kan een groot effect hebben. En met iedere massage kan je een andere of diepere laag bereiken. Steeds opnieuw kan je een diepere ontspanning bereiken, je kunt je steeds vollediger overgeven aan jezelf en wat er is. Bij veel mensen komen in deze ontspanning emoties los, of er ontstaan (droom)beelden, herinneringen, inzichten. Ook kan je lichaamstemperatuur anders aanvoelen of je lichaam kan gaan schudden of trillen. Of je ligt als een kat te genieten, in overgave. Alles van jou mag er zijn, zonder oordeel. Ook de uitwerking ervan kan steeds anders zijn. Wellicht komen er in het begin nog niet geleefde gevoelens los, ook na de massage. Je komt steeds dichter bij je kern. Wanneer je jezelf beter leert voelen, zien en horen, leer je wat je ten diepste wilt en kan je hiervoor gaan staan.

Je komt weer in contact met je lichaam, je kan voelen wat je er allemaal hebt vastgezet en er komt ruimte in je lichaam en geest.
In het dagelijks leven kan je meer ontspannen, genieten van jezelf en je omgeving, steeds meer zijn met wat er is, zonder oordeel. Je ruimt op en kan gezonder leven.

60 minuten of 120 minuten
Wanneer je online een afspraak maakt, kan je direct in de agenda. Kijk onder Holistische massages voor de Handwas.

Schoontrillen met kristallen klankschalen

Een privé klankbad met kristallen klankschalen en andere helende geluiden, op jou afgestemd.

Na enkele ontspanningsoefeningen laat je je warm meevoeren op de magische en harmoniserende klanken van de klankschalen, de gong en de drum.

Het geluid van kristallen klankschalen heeft een diep masserende werking van binnenuit en werkt tot op celniveau.

“In ons lichaam zijn kristalstructuren aanwezig die sterk lijken op de kristalstructuren van sylicium kwarts (kristal). Vandaar dat klankschalen van kristal zo sterk op ons inwerken; het gaat letterlijk door merg en been en brengt alle kristalstructuren van het lichaam in trilling. Het gaat tot op het niveau van de celkern en beïnvloedt ook de in ons lichaamsvocht opgeloste mineralen en zouten die een kristalstructuur hebben”. Uit: Helen met klankschalen, Hans Uijleman.

Laat je ziel en zaligheid zingen…
60 minuten

Wanneer je online een afspraak maakt, kan je direct in de agenda. Kijk onder Holistische massage voor de Zentrifuge.

icoon voorwas

Schonen door massage en kristallen klankschalen

Dit is de Handwas – holistische helende massage – uitgebreid met een klankbad van kristallen klankschalen, gong, drum, custom made en nooit precies hetzelfde.

De lichaamsmassages zijn helend voor jouw totale zijn: op emotioneel, mentaal, fysiek en spiritueel niveau. Je wordt gemasseerd in een veilige, warme omgeving. Ik stem mij intuïtief op jou af en masseer met wat op dat moment aandacht vraagt: warme olie, diverse massagetechnieken uit verschillende werelddelen, helende klanken (muziek, schalen, gong en drum), helende geuren (salie, etherische olie, aurasoma) en kristallen. Ik maak gebruik van krachtige, sjamanistische, helende technieken.  Je krijgt 100 % aandacht.  Ik werk met je levensenergie door het te laten stromen en zware energie af te voeren.
Je lichaam wordt volledig gemasseerd, met uitzondering van je geslachtsdelen. Een uur van volledige aandacht en liefde. Niets hoeven, puur zijn.
Er komt ruimte voor totale ontspanning. Bij veel mensen komen in deze ontspanning emoties los, of er ontstaan (droom)beelden, herinneringen, inzichten. Ook kan je lichaamstemperatuur anders aanvoelen of je lichaam kan gaan schudden of trillen. Of je ligt als een kat te genieten, in overgave. Alles van jou mag er zijn, zonder oordeel.

In deze staat van ontspanning open je je optimaal voor een diepgaande massage met de klanken van de kristallen schalen en andere instrumenten (gong, drum, ratel, stem), waarbij je oneindig de diepte in kan. Alles wat je hebt ervaren tijdens de oliemassage, kan je nu heerlijk integreren. Laat je meevoeren op de magische en harmoniserende klanken van de kristallen klankschalen.  Ook deze massage is weer speciaal op jou afgestemd.
Bij de dienst Zentrifuge staat de werking van de klankschalen verder uitgelegd.

Wat levert het op?
Elke massage heeft diepgang en is steeds weer anders. Ik stem mij iedere keer opnieuw af op jou. Een enkele massage kan een groot effect hebben. En met iedere massage kan je een andere of diepere laag bereiken. Steeds opnieuw kan je een diepere ontspanning bereiken, je kunt je steeds vollediger overgeven aan jezelf en wat er is. Ook de uitwerking ervan kan steeds anders zijn. Wellicht komen er in het begin nog niet geleefde gevoelens los, ook na de massage. Je komt steeds dichter bij je kern. Wanneer je jezelf beter leert voelen, zien en horen, leer je wat je ten diepste wilt en kan je hiervoor gaan staan.

Je komt weer in contact met je lichaam, je kunt voelen wat je er allemaal hebt vastgezet en er komt ruimte in je lichaam en geest. In het dagelijks leven kan je meer ontspannen, genieten van jezelf en je omgeving, steeds meer zijn met wat er is, zonder oordeel.
Je ruimt op en kan gezonder leven.

Alles bij elkaar duurt het ongeveer anderhalf uur.  Met een kop thee en ruimte om je ervaring te delen.

Het geluid van kristallen klankschalen heeft een diep masserende werking van binnenuit en werkt tot op celniveau.
120 minuten

Wanneer je online een afspraak maakt, kan je direct in de agenda. Kijk onder Holistische massage voor de Handwas & Zentrifuge.

Doen wat je leuk vindt

Vraag je je af:
  • Wat wil ik?
  • Wat is mijn passie, mijn talent?
  • Welke stap wil ik nu zetten?
  • Wat houdt mij tegen?
Wellicht voel je dan iets voor deze stap: een intensieve reis naar jouw bestemming, jouw dromen.
De bij kan vliegen, terwijl het aerodynamisch gezien onmogelijk lijkt. Tijd om de modder uit je vleugels te wassen en te vliegen?

 

Omdat het uiteindelijk toch hier om gaat: ruimte maken voor leven, voor geluk, om te doen wat je leuk vindt, heb ik dit apart uitgelicht: Lees meer over deze Bijenwas, ofwel: Doen wat je leuk vindt

 

Wanneer je online een afspraak maakt, kan je direct in mijn agenda. Kijk onder Doen wat je leuk vindt voor de Stoompansessie van 90 min of een intake voor een traject.

Meer informatie

Heb je vragen? Of wil je eerst meer informatie over Willeke Huijsmans?

Ga naar de Contact pagina om je vraag te stellen of op een andere manier contact op te nemen.

Ga naar de Over pagina om het verhaal van Willeke te lezen.