Doen wat je leuk vindt

Vraag je je af:
.
Wat wil ik?
Wat is mijn passie, mijn talent?
Welke stap wil ik nu zetten?
Wat houdt mij tegen?
Wellicht voel je dan iets voor deze stap: een intensieve reis naar jouw bestemming, jouw droom.
.

Onder persoonlijke begeleiding. 1 op 1.

simply bee your self
Een reis helemaal op jou en jouw persoonlijke pad afgestemd.
.
Wat ga je doen?
Samen gaan we op onderzoek naar jouw droom. En wat er voor nodig is om deze te leven.
Ontdek wat jouw doel hier op aarde is, je passie, je talenten en kwaliteiten. Je gaat in actie komen om nu eindelijk te gaan doen waar je goed in bent en wat je leuk vindt. Je gaat ook naar de oorzaak van het ‘waarom het (nog) niet lukt’, zodat je eventuele belemmerende overtuigingen en patronen kunt transformeren en je droom kunt gaan leven.
.
Hoe we dat doen, staat niet van tevoren vast.
.
Jouw droom is namelijk uniek en daarom werk ik op maat. Ik volg een bepaald plan zodat je richting en structuur aan jouw droom kunt geven. Daarbinnen gebruik ik mijn ervaring, intuïtie, gevoeligheid en creativiteit, in samenwerking met jou en afgestemd op jouw behoeften.
Naast het creëren van begrip, is er aandacht voor inzicht, je fysieke lichaam en je emoties.
Het leven ontvang je via je zintuigen, dus ook daar is aandacht voor.
Alles van jou is welkom, zonder oordeel.  Ik heb ruime ervaring in het bedrijfsleven, als ondernemer, op het sociale vlak  en als holistisch therapeut.
Ik maak gebruik van verschillende werkvormen.
.
Wat heb je nodig?
De bereidheid om:
 • het avontuur aan te gaan.
 • de gevolgen van je keuzes te  aanvaarden.
 • uit je comfortzone te gaan.
Daar zit je groei.
.
Wat neem je mee?
 • Een concreet en overzichtelijk plan dat op een A4 past. Met concrete stappen om jouw droom te leven.
 • Een persoonlijke en onvergetelijke ervaring.

Hoe lang duurt dit?
Hierboven staat beschreven hoe ik 1 op 1 werk. Je kunt op diverse manieren Doen wat je leuk vindt. Wat past bij jou?

 • ‘Doen wat je leuk vindt’ 1 stoompansessie van 1,5 uur (individueel)
  In een sessie van anderhalf uur zet je jezelf weer op de rails en krijg je structuur en samenhang in kleine en grote plannen. In combinatie met o.a. je competenties, waarden en spelregels. Het geeft je plannen een flinke slinger de goede kant op en je lijmt je bestaande ideeën als het ware tot een geheel.
 • ‘Doen wat je leuk vindt’ in 6 sessies (individueel) van 1,5 uur
  Intensief halfjaar traject. Tussen de sessies zitten dan enkele weken. Handig als je nog helemaal niet weet wat je wilt en je structureel begeleiding wilt.
 • ‘Doen wat je leuk vindt’ 2 dagdelen (individueel)
  Twee keer een halve dag intensieve training. Met enkele weken tijd ertussen. Handig als je wat verder weg woont, of als je het gemakkelijk vindt om tussentijds de tijd te nemen om het geleerde zelf in het leven te integreren. Je krijgt natuurlijk huiswerk mee, maar je werkt graag zo zelfstandig mogelijk.
 • ‘Doen wat je leuk vindt’ combinatie 1 dagdeel en 2 sessies van 1,5 uur (individueel)
  Een halve dag intensieve training en twee aparte sessies met enkele weken ertussen. Net iets meer begeleiding en over een langere tijd ‘uitgesmeerd’. In de sessies kan je oppakken waar je tegenaan gelopen bent.
 • ‘Doen wat je leuk vindt’ dagtraining in groepsverband
  Een dag training in een groep van 4-8 personen, waarbij je elkaar helpt en inspireert onder mijn begeleiding.
  In de praktijk in Rotterdam.
  Er kunnen persoonlijke kwesties worden aangeraakt, waarna je mogelijk bijkomende begeleiding wenst. Ook hiervoor ben je nadien welkom in mijn praktijk.
  Je kunt zelf een groep samenstellen van 6 – 8 personen of kijken wanneer de volgende training gegeven wordt. Zie nieuwskader of geef je op voor de nieuwsbrief. Je kunt ook contact met me opnemen.
 • 5 bijeenkomsten in een kleine groep, waarbij je onder mijn begeleiding gecoached wordt en elkaar versterkt en coacht. Daarnaast ontvang je ook een persoonlijke sessie, om dieper in te gaan op datgeen waar je tegenaan loopt in je proces.

Dus de tijd is afhankelijk van wat bij je past en hoe intensief je begeleid wilt worden. Hieronder vind je ook een link naar de prijzen.

Met mijn hbo diploma voor coaching en therapie en ruime ervaring op het gebied van het bedrijfsleven, technieken als regressie, lichaams-gerichte therapie en diverse andere methoden, maken we samen jouw heling op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel/inzichtelijk niveau mogelijk.
Stuur me een mail via het contactformulier of bel me, dan kan ik je vragen beantwoorden en kan je een afspraak maken. Zelf een afspraak maken via mijn agenda van Treatwell kan ook, dit geldt enkel voor een intake voor het individuele halfjaartraject en een stoompansessie van anderhalf uur:

Zelf.
De 
Ik wil graag Contact
Ik wil informatie over prijzen/deals
Ik wil tips om het zelf te doen: – artikel “Ont-dek je droom- waar ben jij voor in de wieg gelegd?”