Missie

To simply be(e), simpelweg zijn.
Simpelweg zijn wie je werkelijk bent.
Met je eigen talenten.
Met je eigen kwaliteiten.
Mijn droom is jou weer in contact te laten komen met jouw eigen droom, zodat je deze kunt gaan leven.
In privé EN zakelijke omgeving. .

Een organibee your self 2satie bestaat immers ook uit mensen. Zij gedraagt zich in vele opzichten net als een mens; met eigen dromen, doelen, waarden, overtuigingen, competenties, struikelblokken en behoeften. En met gerichte acties kan de droom worden waargemaakt.
Zo simpel.

Richting cliënten:
Simply Bee wil cliënten begeleiden bij hun ontwikkeling door coaching en therapie.

Richting opdrachtgevers:
Simply Bee streeft, samen met haar partners, naar een nauwe samenwerking bij het helder krijgen van de bedrijfsvisie en cultuurwaarden en zet deze om naar een praktijkgerichte aanpak met haalbare en meetbare doelen; met medewerkers die het beste uit zichzelf halen.

Richting omgeving:
Simply Bee gaat haar samenwerkingsverbanden aan gericht op o.m. ethiek, openheid, verbinding en diepgang.

 

Tabel Visie | Missie | Waarden

  Interne motivatie Externe motivatie
Visie Mijzelf helen en ontwikkelen tot mijn volledig potentieel en daarin ook anderen uitnodigen en begeleiden. Zodat ik mijn bijdrage kan leveren aan de bewustwording dat hemel en aarde verbonden zijn.
Missie Vanuit persoonlijke en financiële onafhankelijkheid een gemeenschap van professionals opbouwen, die zich sterk maakt voor heling en ontwikkeling van mensen op een op waarden gebaseerde wijze. Privé en zakelijk. om jou (en zoveel mogelijk anderen) in contact te brengen met jouw droom, zodat je deze kunt gaan leven.
Waarden Balans, Openheid, Persoonlijke ontplooiing, Enthousiasme, Verbinding, Resultaat Ethiek, Partnerschap, Evolutie, Diepgang, Respect