Cirkels

Meesteren

Een moderne gilde van meesters die samen komen om elkaar te voeden en te toetsen op meesterschap. De cirkel waarin je je meesterschap op jouw gebied deelt en verder ontwikkelt en jezelf gevoed blijft door andere meesters. Zodat je horizon breed blijft en je geinspireerd blijft tegelijk. En je je eigen meesterschap kunt toetsen. Een tweewekelijks abonnement, waar we elkaar voeden door onze eigen meesterschap te delen.  Iedereen deelt het allerbeste van zichzelf. In Rotterdam, max 20 leden.

Meer:

Ik draag zorg voor de intakes per half jaar, de plek, de koffie en de thee en de structuur (welkom, intro, begeleiding feedback) tijdens het dagdeel. En natuurlijk door minstens 1 x mijn meesterschap met jullie te delen. Jij zorgt ervoor dat jij ook jouw meesterschap wilt delen met deze groep. Je zou dus iets kunnen delen wat je al jaren doet, waar je goed in bent. Of je bent al ervaren op diverse gebiedenen en je hebt een pilot, zodat je bijvoorbeeld een stuk van een training kunt toetsen. Of je hebt iets waar je zelf ook nog in wilt leren en dat jouw meesterschap eruit bestaat een veilige en begeleide speeltuin te creeeren waarin we samen kunnen groeien.

Voorwaarde is, dat jij jezelf kunt dragen voor een groep, je verantwoordelijkheid neemt voor je eigen triggers en je serieus bent in je voorbereiding. Je bent vervolgens volledig welkom met alles wat je in je hebt. Om te shinen en op je bek te gaan. Met de moed van een meester. Je staat open voor eerlijke feedback uit de groep, zodat je je meesterschap nog verder kunt verfijnen.

Dit is dus iets voor jou als je:

 • Je van inspiratie en verrassing houdt
 • Je horizon wilt verbreden
 • Je interesse hebt in het bijspijkeren van je meesterschap voor een mooi bedrag per keer
 • Je vaker op een maandagochtend van 10-13 uur in Rotterdam kunt zijn
 • Je ergens goed in bent, of iets nieuws wilt testen en dat kunt en wilt delen met een groep ter inspiratie: bewegingsvormen, creatief, yoga, massage (zonder tafels), coachingmodel uitwerken, aura schouwen, fotografie met telefoon (park dichtbij), kaartlegging, systemisch werk, natuur lezen, kernwaarden icm chakra’s, wheel of consent, droomactivatie, reis met je totemdier, contactoefeningen, ademtechnieken etc etc.
 • Je jouw meesterlijke bijdrage in een vorm kan gieten die maximaal twee uur duurt. We hebben dan ook een half uur om in te checken en een half uur voor feedback en uitchecken.

Het aantal deelnemers wisselt naar verwachting, omdat niet iedereen elke keer kan. Dus je publiek varieert van 1-20 deelnemers bij volle bezetting. Deze groep vormt een bedding en de mogelijkheid om samen te groeien, doordat je wel dezelfde personen tegenkomt. Lidmaatschap per half jaar, min 10, max 20 deelnemers. Je betaalt een vast laag bedrag van 20 euro per event, een half jaar vooruit (dus 240 voor een half jaar, voor twee dagdelen per maand). Ook als je niet komt, net als bij een abonnement. Je bepaalt zelf je frequentie. No refund. Verder meenemen: een (meditatie)kussen om op te zitten, laagjes kleding, dekentje. Extra benodigdheden voor jouw meesterlijke bijdrage neem je zelf mee.

M eesterlijke magie
E lementen
E nergie
S amen
T ransparantie
E venwaardig
R eflectie
E enheid
N atuur

Pad van Meesterschap

Het verkrijgen van meesterschap in je leven. Opschonen tot in de kleinste en diepste hoeken (dit leven, vorige levens, bloedlijnen, zielscontracten etc), terug naar voor je geboorte om te kijken waarvoor je ook al weer in de wieg bent gelegd. Ruimte maken voor ontwikkeling en bewuste creatie, dat wat we het liefste doen en waar we talent voor hebben. Inzetten van de wet van trilling, en oorzaak en gevolg. Ontdekking, verdieping en integratie van je multidimensionale wezen in je mens zijn. Magie, alchemie van je lichaam. En meer! Dit is een pad dat ik in Soest bij Ananta Opleidingen ga uitzetten. Jaartraject van 1 dag per maand in Soest.

Meer:

 • Regressie naar je geboorte
 • Transmutatie
 • Reizen op de tijdlijn
 • Droomdimensie activeren
 • Bewust dromen overdag en in de nacht
 • Sjamanistisch reizen
 • Werken in samenwerking met de natuurwetten en jouw eigen natuur

Hartritme

Ceremonie met raw cacao en blauwe lotus. We zitten in een fijne omgeving, in een cirkel met elkaar en openen samen een veld, een veilige bedding voor onze harten. We mediteren, doen een ceremonie met raw cacao en blauwe lotus. Dit werkt hartopenend en verzachtend. De meditatie zou bijvoorbeeld kunnen bestaan uit een bewegende meditatie om het hart te activeren, een begeleide meditatie, een lied of muziekstuk, een handmassage met rozenolie, het zacht openkloppen van bepaalde meridianen, of via gezamelijke input. Elke eerste maandag van de maand in Rotterdam, van 10-12 uur.

Droomgenoten

Een kleine groep waarmee ik graag ga reizen op het gebied van helder dromen (zowel overdag als in de nacht) en samen buitenzintuigelijk waarnemen wil ontwikkelen/uitbreiden/verdiepen. Met ook lichaamswerk om vanuit het hart, met ons hoofd in de wolken en met onze voeten op de grond te blijven. Je kunt dingen verwachten als:  Je Krachtdier en draak ontmoeten, reizen in Onderwereld, middenwereld, bovenwereld, openen van 3e oog, droomdimensie opwekken via ademtechniek, vertalen van je dromen naar je fysieke werkelijkheid en andersom, droomyoga, helder leren dromen, lichaamswerk, telepathie oefenen, kijken zonder ogen, aura lezen, multidimensionaal opschonen. In Rotterdam.

Meer:

 • Krachtdier en draak ontmoeten
 • Onderwereld, middenwereld, bovenwereld
 • 3e oog openen
 • Droomuitleg
 • Oefeningen, droomyoga
 • Telepathie, kijken zonder ogen, aura lezen, etc
 • Innerlijke schoonmaak

LigTbad

Het ligTbad is een klankbad, een lichtpunt in je maand, waarbij je liggend geniet van kristallen klankschalen, gongs, drum en andere klanken. Iedere eerste zondagochtend van de maand, dat mag zich nog uitkristalliseren. In Rotterdam.

 

Meer:

Je maakt een plek voor jezelf om te liggen. Ik loop rond met mijn drum, gong, oceandrum, rainstick etc en plaats hier en daar een klankschaal of klankvork, een edelsteen op een lichaam. Je ligt in een helend bad van geluid, trilling en geur, waarbij jouw zelfhelend vermogen en jouw verbinding met jouw bron het uitgangspunt is.
Zo heerlijk om samen met jullie te reizen en te resoneren op de helende klanken! Duik je ook mee in dit magische klankbad?
De drum drumt je los en brengt je in trance… De kristallen schalen resoneren tot in je celkernen… De kristallen klankvorken zijn afgestemd op 432 hz en brengen de magie terug in je leven… De ratel brengt je linker en rechter hersenhelft in balans… De gong harmoniseert… De ocean drum spoelt je schoon… De geuren roepen herinneringen op en versterken je gevoel…
Of het is geheel anders voor jou.
Magisch, bijzonder, ontspannend, doordringend, emotioneel, helend, zijn terugkerende reacties. Het is altijd een uitnodiging om je diep aan te laten raken op fysiek, emotioneel, mentaal en energetisch niveau.

 

Over kristallen klankvorken 432 hz

432 Hz is de frequentie waarop wordt gezegd dat het universum vibreert. Het nodigt je hart uit te openen en laat de positiviteit van alles om je heen naar je toe komen. En het stelt je in staat om die positiviteit ook terug te geven.
Deze frequentie werkt voornamelijk helend en herstellend op je lichaam. Het helpt je weefsel in zijn oorspronkelijke vorm terug te keren en laat daarmee je lichaam verjongd en energiek achter.

 

Over kristallen klankschalen

“In ons lichaam zijn kristalstructuren aanwezig die sterk lijken op de kristalstructuren van kristal. Vandaar dat klankschalen van kristal zo sterk op ons inwerken; het gaat letterlijk door merg en been en brengt alle kristalstructuren van het lichaam in trilling. Het gaat tot op het niveau van de celkern en beïnvloedt ook de in ons lichaamsvocht opgeloste mineralen en zouten die een kristalstructuur hebben”.
Uit: Helen met klankschalen, Hans Uijleman.