Smijten met Servies

Posted on May 8, 2018 in Artikelen, Nieuws

Smijten met Servies

Scherven brengen geluk…

Heb je altijd al een keer met servies willen smijten? Grijp dan nu je kans!

Om je ingehouden frustraties en woede te voelen en te uiten. Om kennis te maken met je innerlijke draak. Of gewoon omdat je het lekker vindt om je eens helemaal te laten gaan. Je maakt ruimte voor jouw innerlijke kracht.

Na enkele oefeningen om je in de sfeer te brengen, ga je smijten met servies. Omdat het lawaai en het uiten van je woede intens kan zijn, sta je elkaar bij en is er ruimte om bij te komen. Ik ben er om je te begeleiden en vraag indien nodig een extra collega om bij te springen. Deze dag is een afgerond geheel en we zorgen ervoor dat je rustig en geaard naar huis kan. Je kunt die dag natuurlijk dingen ontdekken bij jezelf, waar je meer aandacht aan wilt besteden. Dat kan. Je bent welkom voor begeleiding in mijn praktijk.

Na het smijten vegen we de scherven -letterlijk en figuurlijk – bij elkaar en schudden we de resten uit ons lijf, met iets lekkers erbij. We nemen even afstand van alles tijdens je lunchpauze. In de middag gaan we naar de praktijk, waar een heerlijke rust heerst. Hier gaan we de ruimte die in jou ontstaan is, vullen met energie die jou voedt.

Wat heb je nodig?
MUNITIE: verzamel je oude servies, check je buren, marktplaats, Piekfijn, etc.
BESCHERMING: veiligheidsbril en werkhandschoenen
GELD: 75 euro contant

In verband met de intensiteit is er plek voor maximaal 10 personen.

Waar is het?
We beginnen in de kelder, in het gebouw naast mijn praktijk. Op Teldersweg 90 in Rotterdam, in een voormalig schoolgebouw.

Be Sociable, Share!