Nusta Karpay inwijdingen

Posted on Sep 4, 2014 in Artikelen persoonlijke ontwikkeling

Ñusta Karpay inwijdingen

Deze inwijdingen zijn pas sinds eind 2009 beschikbaar in Nederland, daarvoor werden ze uitsluitend binnen de Q’eros gemeenschap doorgegeven door de Paco’s (medicijnmannen/priesters ).

Ñusta’s

Nusta’s zijn de oorspronkelijke Prinsessen of Priesteressen van de Inca’s en de vrouwelijke helpers van moeder Aarde.

Ñusta Karpay dag

Tijdens de Ñusta Karpay dag ontvang je 7 inwijdingen die je verbinden met de Godinnen, Priesteressen, Moeder Aarde en de Apu’s ( bergen ). De inwijdingen maken de vrouwelijke energie in je wakker, alle vrouwelijke aspecten in jezelf worden geheeld. De inwijdingen zijn zowel voor mannen als vrouwen heel helend, ze brengen de mensheid en moeder Aarde op een hoger bewustzijnsniveau. Mannen komen bijvoorbeeld dichter bij hun zachtheid en aanvoelingsvermogen, bij vrouwen ontwaakt de Godinnen energie en werkelijke vrouwelijke kracht. Je derde oog wordt geopend en je wordt verbonden met alle aspecten van moeder Aarde. We mogen samen onszelf en de aarde helen.

Balans tussen mannelijke en vrouwelijke energie

In de wereld onstaat steeds meer ruimte voor de energie van het vrouwelijke principe, die onze planeet en haar bewoners in een weergaloze transformatie brengt. Het uiteindelijke doel is de versmelting van de mannelijke en het vrouwelijke principe binnen elk van ons hier op Aarde, zodat we met onze Moeder Aarde kunnen mee-evolueren naar een hoger plan.

Steeds meer mensen lopen rond met gevoelens van onrust en merken dat ze worden aangetrokken door een ontdekkingsreis naar het herinneren van onze oorsprong, de essentiële werkelijkheid, de eenheid van alles. Door ons te verbinden met moeder Aarde krijgen wij weer vertrouwen en kom je thuis in jezelf.

Peru is aan haar opmars bezig, over de hele wereld zakken mensen af naar Peru (vrouwelijke energie: Machu Picchu, het Titicacameer) dat momenteel het connectiepunt is met Tibet (mannelijke energie). Via Pachamama, de Sacred Valle, de Andes en het Titicacameer wordt de verbinding met het Moederland Lemuria hersteld. Tibet is de Hemel en Peru de Aarde. Tibet heeft duizenden jaren de energie van vrede en authentieke macht voor de planeet vastgehouden. De focus is nu verschoven naar Peru, dat deze plaats voor de komende jaren zal innemen.

Transformatie

Het is een geschenk van liefde voor de mensheid dat de Q’eros deze heilige inwijdingen NU met ons delen. Ze begeleiden ons naar het nieuwe ‘Gouden Tijdperk’. De Q’eros ontvingen een teken dat het NU tijd is om de Ñusta Karpay met de wereld te delen. Ze zijn naar 7 verschillende gewijde plaatsen in Peru gegaan en hebben zich daar verbonden met de Ñusta Karpay energie met de intentie om de Ñusta Karpay met ons te delen. Zoals de profetie van de Inca’s verteld, staat de mens op de drempel van een evolutiesprong naar een hoger bewustzijn.

7

Het getal 7 is voor de Q’eros een heilig getal. Het staat in verbinding met de kleuren van de regenboog, je regenbooglichaam: de zeven chakra’s en de zeven heilige vrouwelijke bergen in Peru.

Neem 7 zelf gevonden stenen mee naar de training waarmee jij je verbonden voelt. Deze gebruiken we bij de eerste inwijding. Het kunnen stenen uit de natuur zijn of Chumpie stenen die de Q’eros gebruiken. Het kan ook zonder de stenen.

De 7 inwijdingen

De inwijdingen bestaan o.a. uit het inbrengen van zaden van licht in je chakra’s. Je wordt verbonden met de Spirit van het water en kunt je ego los gaan laten. Er wordt een verbinding gemaakt met het vuur waardoor je in je vrouwelijke kracht kunt komen. Je hart wordt geopend, net zoals je keel en je derde oog, waardoor heling kan plaatsvinden van het innerlijk kind en je communicatie. Je gaat werkelijk zien wie jij bent en je wordt op een dieper niveau verbonden met het Universum.

1. Mama Occlo

Verbinding met Moeder Aarde en het reinigen van de chakra’s, waarna de zaden van licht ingebracht worden, hierdoor worden je chakra’s ‘verlicht’. Deze inwijding brengt zachtheid in ieder chakra, heelt je vrouwelijke kracht en herstelt balans. Je ontvangt de ‘seeds of light’ die verbonden zijn met de 7 sjamanistische archetypes via 7 stenen in je 7 chakra’s.

2. Doña Mujia

Verbinding met de Godin van het Water. Mujia betekent ‘meermin’ en staat voor ‘geest van het water’. De taak van deze Godin is ons te leren ‘loslaten’. Deze inwijding helpt ons het negatieve aspect van het ego los te laten. Het is een ‘flowering rite’. Je handen worden ingewijd door bloemen en water.

3. Mama Simone

Verbinding met de Moeder van het Vuur, het helen van je roots, je voorouderlijke lijnen en het verbinden, helen en beschermen van de vrouwelijke kracht. Het laat je thuiskomen in jezelf!

We gebruiken een steen bij deze inwijding die je van de teacher ontvangt.

4. Doña Teresa

Verbinding met de Moeder van het Hart, de Godin van Harmonie, van Zachtheid, verbonden met onze ziel. Je innerlijk kind wordt geheeld en je Hart geopend. We maken een despacho in de vorm van een Hart.

 5. Maria Sakapana

Verbinding met de Moeder/Godin van de Wind, het helen van communicatie en expressie in jou en het trouw blijven aan jezelf! Dit is een zuiverende inwijding waarvoor we veren gebruiken.

6. Huana Huaman Tiklla

Verbinding met de Valk, het openen van je 3e oog, zodat je gaat zien wie je werkelijk bent. Deze inwijding geeft een bekrachtiging van jou in je puurste vorm, het geeft een transformatie in jezelf van je reis met de Ñusta’s. Het geeft balans en vrede in jezelf.

7. Tomasa Huaman Tiklla

Verbinding met het Universum, transformatie, tempel van vrijheid en bloei. De inwijding verbindt je met de 7 lichten en 7 sterren van de Pleiaden. Je ontvangt 3 kaarsen waarmee je 3 weken gaat werken. Je verbindt je in deze 3 weken telkens met de 7 Nusta’s om je wensen te manifesteren en je vrouwelijke energie aan te wakkeren.

Voel je dat het tijd voor je is om deze inwijding te ontvangen? Mijn collega Juli Pohan geeft deze inwijding op donatiebasis. Het duurt een dag.

Contact Juli

 

Bron: http://www.munay-ki-inwijdingen.nl/nustakarpay.html