Drakencirkel

Posted on May 26, 2020 in Nieuws

Drakencirkel

Hoor jij de roep van de draak?

De roep van de aarde, het water, het vuur en de wind, de roep van transmutatie… van manifestatiekracht. De terugkeer van magie in je dagelijkse leven.

Je gaat de verbinding met je innerlijke natuur- jouw blauwprint- herstellen, opschonen en verdiepen. Je leert jezelf helen en verzachten. Je boort de immense natuurkracht in jezelf aan, je voelt deze tot op het bot en wordt uitgenodigd deze te integreren en te vertalen naar je dagelijkse realiteit. Je ervaart met heel je ziel en zaligheid dat jouw innerlijke natuur een afspiegeling is van je uiterlijke natuur.

Je hebt reeds ervaring en wijsheid opgedaan met het leven zelf. Je bewustzijn is gegroeid en je lijkt niets nieuws meer te vinden in workshops en trainingen. Je bent wellicht van kennis naar voelen gegaan en kan op een steeds dieper niveau voelen. Je hebt je kern geraakt, of dat lijkt zo, maar een daadwerkelijke verandering heeft nog niet plaatsgevonden.

Dan is het nu tijd voor meesterschap. Vanuit de baarmoederlijke oerkracht leren manifesteren. Jouw innerlijke vrouw en innerlijke man leren vieren, licht, speels en vrij, samen in een heilig huwelijk die steeds androgyner wordt. Je leert creëren vanuit vreugde en verlangen.

Voel je welkom bij de:


We zetten stappen op de weg van Transformatie.
Transmutatie.
Transfiguratie.
Voel wat die woorden met je doen… we gaan een drakentand dieper.

We komen bij elkaar in een cirkel, gemiddeld 2x een halve dag per maand, 9 keer. En je ontvangt een persoonlijke sessie in mijn praktijk.
Je wordt uitgenodigd op een intense reis, op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau, in een kleine groep van maximaal 6 mensen.

Inspiratie:

 • Naam opschonen. Je naam heb je vaak niet zelf gekozen, je bent misschien vernoemd, gepest of heb je nooit verbonden gevoeld met je naam. Jouw naam draagt manifestatiekracht en wanneer daar ruis op zit, manifesteer je ook met ruis.
 • Plek innemen. Wanneer je om bepaalde redenen niet volledig hier bent en je ruimte niet inneemt, ben je onzichtbaar en laat je wellicht anderen steeds voor, of volg je de passie van een ander.
 • Draak ontmoeten. Je ontmoet je eigen krachtdraak waarmee je een band kunt opbouwen. Een vriend voor het leven.
 • Leren werken met aarde, water, vuur en luchtdraken
 • Schaduwkanten transmuteren en leren hoe je dat zelf kunt doen
 • Woede schonen en omzetten naar passie
 • Innerlijke en uiterlijke natuur ervaren en raadplegen
 • Hogere trilling verankeren in je botten
 • Verschillende draken- en andere ademtechnieken om jezelf te helen en te ontwikkelen. Je adem is een krachtige tool die je altijd bij je hebt, simpel en doeltreffend.
 • Besloten Whatsapp groep. In deze groep kan je elkaar ondersteunen en inspireer jij jezelf vooral ook om je drakerigheid in het dagelijks leven te integreren.
 • Dromen en verlangens vertalen naar actie, samenwerking van je rechter en linker hersenhelft.


Dit is een greep uit de mogelijkheden. De elementen aarde, water, vuur, lucht, ether, licht en bewustzijn vormen de structuur en daarbinnen stem ik mij af op de behoeften en energie van de groep.
Ook de volgorde van de elementen kan verschillen.

In een persoonlijke sessie van anderhalf uur, heb je de mogelijkheid om verder in te zoomen op 1 van je processen.

Dit alles giet ik in de vormen die mij gevormd hebben op mijn levenspad: magie, alchemie, sjamanisme, archetypes, lichtheid, diepgang en creativiteit.

Je bent bereid om:

Meesterschap in jezelf te verwelkomen. Dat wil zeggen dat je bereid bent de ruis waarmee je creëert, op te ruimen. Hiervoor is het nodig om zelf in beweging te komen en je comfortzone op te rekken, je bewuster te worden van het effect van je gedachten, patronen, gedrag, woorden. Binnen en buiten jezelf, binnen en buiten de drakencirkel.

Jezelf te laten zien in een kleine groep van max 6 personen, je kwetsbaar op te stellen.

Lichaamswerk te doen in de vorm van bijvoorbeeld ademwerk, aanraking, dans.

Commitment te geven voor deze cirkel van 9 bijeenkomsten. Het is handig om te kijken of je tenminste 7 bijeenkomsten aanwezig kunt zijn. Daarna kan je indien gewenst, doorreizen in een volgende cirkel voor verdere verdieping in drakerig meesterschap.

Elkaar te ondersteunen en te inspireren tot groei, door samen te oefenen.

Vlieg je mee?

Prijs

Je ontvangt 9 helende, inspirerende ochtenden in een groep en 1 persoonlijke sessie.

Ter vergelijking: 10 persoonlijke sessies kosten per sessie incl btw € 121. tien x een sessie is dan € 1210 waard. Dan werk ik precies op maat. In een groep heb je andere voordelen, zoals inspiratie van groepsleden en gebruik kunnen maken van de groepsenergie. Normaal gezien vraag ik € 60 incl btw voor 1 dagdeel in groepsverband. 9 ochtenden van € 60 = € 540 euro. Plus 1 persoonlijke sessie twv €121 incl btw + €540 = € 660.

Jij krijgt € 160 euro voordeel !

En je betaalt € 500 voor deze diepgaande cirkel.
10 helende ervaringen voor veel minder dan de helft van 10 persoonlijke sessies

Afspraken: Je investeert jouw €500 in twee delen. We hebben eerst een intake, online, telefonisch, of live. Wanneer we besluiten om dit avontuur samen aan te gaan, betaal je €250, om je te verzekeren van je plek.
Vóór 1 september betaal je de andere helft.
Geen kortingen als je een keer niet kunt, je betaalt voor een afgerond geheel.
Mocht je om diverse redenen willen annuleren, dan kan je een vervanger regelen (tenzij er een wachtlijst is). Terugstortingen (ook voor de eerste storting) enkel bij geschikte en betaalde vervanging.
Je kunt vier maanden lang, tijdens de hele drakencirkel, je persoonlijke sessie verzilveren. Daarna vervalt deze mogelijkheid.

data 2020:

Drakencirkel 1 *vol*

Tijd: 9:00 uur – 12:00 uur
Plaats: centrum Djoj, Anthony Duyklaan 7, Rotterdam
do 10 september
do 24 september
do 08 oktober
do 22 oktober
do 5 november
do 19 november
do 3 december
do 17 december
do 31 december

Drakencirkel 2 (gaat door bij minstens 4 deelnemers, anders 2021)

Tijd: 9:00 uur – 12:00 uur
Plaats: centrum Djoj, Anthony Duyklaan 7, Rotterdam do 17 september
do 1 oktober 2020
do 15 oktober 2020
do 29 oktober 2020
do 12 november 2020
do 26 november 2020
do 10 december 2020
do 24 december 2020
do 7 januari 2021

Ik heb de roep gehoord en reis al jaren met de draken. Hoor jij het ook? Er zijn maximaal 6 vaste plekken per cirkel. Welkom voor een intake: Stuur mij een email, dan neem ik contact met je op!

Mail: willeke@simplybee.nl